Aanverwante diensten: stucwerk, houtrotreparaties en meer

Naast schilderwerk bieden in en rond Hoorn wij ook aanverwante diensten, zoals stucwerk, houtrotreparaties, waterschade herstel en verfspuiten. Hieronder leest u er meer over:

Wandafwerking: wilt u stucwerk met of zonder reliëf?

Stucen is een zwaar en precies werkje. Niet zelden is het resultaat onder de maat. Waarom zou u zelf gaan ploeteren als u het aan ons kunt uitbesteden? De Vries Meesterschilders is namelijk niet alleen meester in schilderwerk. Wij bieden ook gegarandeerd vakmanschap met stucwerk. Dit betekent dat wij u kunnen adviseren over de kleur van het stucwerk dat het best in uw huis en interieur past. Maar wij adviseren ook over het soort stucwerk: wilt u een strakke, moderne look en kiest u voor stucwerk zonder reliëf? Of gaat u voor het meer traditionele stucwerk met reliëf of korrels?

(Airless) Verfspuiten: als u een écht egale muur wilt

Tegenwoordig wordt er binnen geschilderd met verf op waterbasis: dat is beter voor uw en onze gezondheid. Maar er kleeft een belangrijk nadeel aan deze verf: hij wordt snel streperig. Airless verfspuiten biedt dan de oplossing. Maar de verfspuiten zijn duur, en er is beslist handigheid voor nodig om de muur mooi te krijgen. De Vries Meesterschilders beheert de verfspuit-techniek tot in de puntjes en biedt u deze dienst dan ook graag aan. Wij zorgen voor een prachtig strakke muur, waardoor uw huis er perfect onderhouden uitziet.

Houtrotreparaties

Als u uw schilderwerk wilt onderhouden, zullen wij eerst de staat van de ondergrond inspecteren. Indien nodig voeren wij houtrotreparaties uit voordat we gaan schilderen. Maar andersom komt het ook voor: u constateert dat er houtrot is. Wij herstellen dit voor u en schilderen daarna het gerepareerde hout. Wat de situatie ook is, wij zijn u van dienst met professioneel uitgevoerde houtrotreparaties.

Waterschade herstellen

Het kan gebeuren: een leiding knapt, het water sijpelt langs het plafond. Of een dakpan verschuift en regen zorgt voor schade. Wat de oorzaak ook is, wij kunnen u helpen. Als erkend en gecertificeerd schilderbedrijf zijn wij in staat om professionele herstelwerkzaamheden uit te voeren. Is er aanverwante expertise nodig, dan putten wij uit ons netwerk om een loodgieter, tegelzetter of andere specialist in te zetten. Wij zorgen ervoor dat de waterschade herstelt wordt, wat daar ook voor nodig is.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.