Onderhoud schilderwerk in Hoorn en omstreken

Onderhoud schilderwerk is belangrijker dan veel mensen beseffen. Bovendien volstaat het niet om uw pand eens per paar jaar een lik verf te geven. Neem het onderhoud van uw huis en schilderwerk serieus: u zult daar uiteindelijk geld mee besparen.

Waarom restauratie schilderwerk u geld zal besparen

Als u uw schilderwerk niet goed onderhoudt, dan is uw woning of bedrijfspand niet voldoende beschermd tegen vocht en slijtage. U loopt kans op houtrot, lekkages en waterschade. Uiteindelijk zult u extra geld moeten uitgeven om uw pand weer in oude glorie te herstellen. Bovendien loopt u risico op waardevermindering van uw huis.

Zorg er daarom voor dat u regelmatig uw pand laat inspecteren en bijwerken. Goed onderhoud van uw schilderwerk zal de levensduur van gevels, kozijnen en muren verlengen. Bovendien blijft uw huis er mooi uitzien.

Onderhoud schilderwerk buiten en binnen

Gedegen onderhoud begint met een grondige inspectie. Wij komen daarom altijd eerst langs om te kijken wat er nodig is. Daarbij brengen we zaken in kaart die eenvoudig lijken, maar wel belangrijk zijn. Als wij bijvoorbeeld kozijnen schilderen, kijken we hoe die er aan toe zijn. Zit er houtrot in? Dan herstellen we dat voordat we gaan schilderen.

Maar de restauratie van schilderwerk omvat meer. Een kozijn in een vochtige buitenmuur heeft een andere behandeling nodig dan een kozijn in een droge binnenmuur. Een muur die al een aantal verflagen heeft, pakken we anders aan dan een nieuwe wand. Onze kennis van zaken stelt ons in staat om gegarandeerd goed werk te leveren. Goed werk dat lang meegaat. Want daar gaat het ten slotte om.

Overigens komen wij na een jaar het werk inspecteren. En u krijgt 2 jaar garantie op buitenwerk, en 4 jaar op het binnenwerk.

Hieronder ziet u een greep uit het schilderwerk dat wij voor u doen.

Onderhoud schilderwerk binnen:

Allereerst verzorgen wij het onderhoud van binnenwerk. Hierdoor blijft uw huis er mooi uitzien. Wij schilderen onder meer:

  • Raamkozijnen
  • Deuren
  • Muren
  • Plafonds
  • Trappen

Onderhoud schilderwerk buiten:

Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud van het buitenwerk. Zoals we hierboven beschreven, heeft dit niet alleen een esthetische, maar zeker ook een beschermende functie. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de elementen geen grip op uw huis krijgen. Daardoor behoudt uw huis zijn waarde en valt het minder snel ten prooi aan lekkages en houtrot. Wij schilderen onder meer:

  • Raamkozijnen
  • Deuren
  • Gevels
  • Dakgoten
  • Schuttingen

Restauratie schilderwerk: vraag een offerte aan

De onderhoudskosten zijn afhankelijk van het werk dat moet gebeuren. Bovendien zijn de kosten voor onderhoud schilderwerk buiten hoger dan die voor schilderwerk binnen. Dit komt omdat we buiten andere materialen gebruiken dan binnen. Bovendien hebben we voor buitenwerk vaak extra materialen nodig, zoals steigers of hoogwerkers. Houd hier rekening mee wanneer u een offerte opvraagt.

Wilt u weten hoeveel u kwijt bent aan onderhoud van uw schilderwerk? Vraag dan een offerte aan.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.