Nieuwbouw schilderen

Nieuwbouw schilderen lijkt eenvoudig: even een laag verf erop en het ziet er prachtig uit. Toch? Helaas niet. De staat waarin een nieuwbouwhuis wordt afgeleverd, verschilt nogal eens. De ene woning moet langer drogen dan de andere. Dit beïnvloedt de manier waarop u de muren kunt afwerken. Om te voorkomen dat er scheuren in uw nieuw geschilderde muren komen, raden wij aan om professioneel advies in te winnen.

Wij geven gedegen advies over nieuwbouw schilderen (en voeren graag uit!)

De Vries Meesterschilders uit Hoorn is een gecertificeerd schilderbedrijf met jarenlange ervaring, ook met nieuwbouw schilderen. Wij hebben gezien wat er gebeurt als muren niet op de juiste manier afgewerkt worden. En wij weten ook hoe u dat kunt voorkomen. Wij voorzien u graag van advies. Dan komen wij langs en lopen samen met u het huis door. Door de vochtigheid te meten, kunnen we bepalen hoe u uw muren het best kunt behandelen. Welke materialen u het best kunt gebruiken en waar u rekening mee moet houden. Uiteraard verzorgen wij het nieuwbouw schilderen en het stucwerk ook. U krijgt er zelfs garantie op. Neem contact op om daar meer over te horen!

Schilderen nieuwbouw: flexibel inzetbaar voor grote en kleine projecten

Schilderen nieuwbouw: of het nu gaat om het ‘woonklaar maken’ van een individueel huis, of van een hele woonwijk, De Vries Meesterschilders staat voor u klaar! Wij zijn flexibel inzetbaar, en daarmee bedoelen we dat we:

  • Gegarandeerd op korte termijn voor u aan de slag kunnen
  • De grootte van ons team aan de grootte van uw project aanpassen

Dit betekent dat wij altijd binnen een week met nieuwbouw schilderen kunnen starten. En dat wij, door onze samenwerking met De Heeren van Amsterdam, zorgen voor voldoende gekwalificeerde schilders. Op deze manier wordt elk project op tijd, en met gegarandeerd meesterschap, opgeleverd!

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.