Avond- en nachtschilder uit Hoorn: snel klaar zonder overlast

Ziet u het al voor zich: kruipdoor-sluipdoor moeten uw klanten met de kleding naar de pashokjes. Als ze maar niet tegen de muren aanstoten! Helaas is het sfeerlicht tijdelijk vervangen door een bouwlamp… Lastig? Schakel dan de avond- en nachtschilder in.

De nachtschilder van De Vries Meesterschilders

De Vries Meesterschilders is flexibel. Wij kunnen namelijk uw bedrijfspand ‘s nachts schilderen! Terwijl u, uw medewerkers en uw klanten slapen, gaat onze nacht- en avondschilder aan de slag. Op deze manier kunnen wij uw pand in een zeer korte tijd opknappen en opleveren. Dit is ideaal voor horecagelegenheden, winkels en bedrijven.

De voordelen van de nachtschilder:

  • Oppervlakken kunnen drogen zonder dat iemand er per ongeluk tegenaan komt.
  • U, uw medewerkers en uw klanten ondervinden geen hinder aan onze aanwezigheid.
  • Het werk is sneller klaar dan wanneer het overdag moet gebeuren.
  • U krijgt 2 jaar garantie op buitenwerk en 4 jaar op binnenwerk.
  • Na een jaar komen wij het schilderwerk opnieuw inspecteren en indien nodig bijwerken

Is uw kantoor, winkel, showroom of receptie al langere tijd toe aan een opknapbeurt, maar ziet u op tegen de rotzooi, de geur en de onrust? Schakel dan de avond- en nachtschilder in. Zo kunt u snel weer genieten van een opgeknapt pand.

Zo werkt de nacht- en avondschilder

Allereerst komen wij bij u langs om het schilderwerk te inspecteren. In overleg met u bepalen we wanneer we starten, zodat u het alarm kunt afzetten en ons een sleutel kunt meegeven. We beginnen wanneer u daar aan toe bent. Werkt uw personeel tot 18.00 uur? Dan beginnen we om 18.00 uur. Wordt er gewerkt tot 00.00 uur? Dan beginnen we om die tijd.

Zonder anderen voor de voeten te lopen, schildert onze nacht- en avondschilder onder meer wanden, kozijnen, deuren en plafonds. Speciale lampen zorgen ervoor dat de werkvlakken optimaal verlicht worden. Daardoor komt de kwaliteit van het werk nooit in het gedrang. Het interieur wordt afgedekt of verplaatst; de volgende dag is de ruimte weer geheel gebruiksklaar en bezoekersvriendelijk.

Wilt u meer weten over de nachtschilder? Neem dan contact met ons op. Een offerte vraagt u hier aan.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.