Meer karakter door handgeschilderde letters

Vroeger werden veel deuren, ramen & winkelruiten veelal met de hand beschilderd. Tegenwoordig zie je dit steeds minder en dat vinden wij zonde! Want niks geeft een woning of een winkelpand meer karakter & sfeer dan mooi handgeschilderde letters. Annemarie Hartog is onze specialist in het penselen van letters en cijfers. Ze houdt hierbij het ouden ambacht in leven.

https://devriesmeesterschilders.nl/contact/

Handgeschilderde letters

Ahttps://devriesmeesterschilders.nl/contact/nnemarie schildert de sierletters zowel in een ouderwetse schrijfletter als in een modern lettertype en alles daar tussen in. Wij kunnen de sierletters aanbrengen op allerlei soorten ondergronden, zowel binnen als buiten en op voordeuren, muren of ramen. We schilderen bijvoorbeeld huisnummers, familienamen of logo’s. Ook maken wij borden voor aan de gevel die wij kalligraferen met een gekozen tekst erop.

Handgeschilderde letters SCHILDEREN: OFFERTE AANVRAAG

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze sierletters en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.