Schilderswerk: gegarandeerd vakmanschap…en meer

Het schilderswerk van De Vries Meesterschilders uit Hoorn omvat meer dan alleen het schilderen van gevels, kozijnen en muren. Wij nemen u letterlijk al het werk uit handen dat nodig is om tot een goed eindresultaat te komen.

Onze diensten

  • Onderhoud: binnen- en buitenwerk van nieuwe en bestaande panden.
  • Nacht-schilderwerk: zo lopen we niemand in de weg.
  • Geschilderde marmerimitatie: nabootsen van wanden zoals ze er vroeger uitzagen.
  • Aanverwante diensten: stucwerk, houtrotreparaties, waterschadeherstel en verfspuiten

Onze werkwijze: heldere afspraken en goede nazorg

We hebben het te vaak gezien: teleurgestelde mensen die bij ons aankloppen omdat hun eigen schilder niet thuis geeft. Of omdat die ineens hoge meerkosten voor schilderswerk in rekening brengt. Bij ons zal u dat niet overkomen. Wij maken vooraf duidelijk afspraken. Over het werk, de prijs en de duur van het project. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Als het klaar is, lopen we samen het werk na. We geven onderhoudstips en komen een jaar later langs om het schilderwerk te inspecteren.

Wij zijn geen bedrijf dat schilderswerk ‘even snel doet’ en er daarna tussenuit knijpt. Wij nemen ons werk serieus en kunnen dan ook garanties bieden. Het is niet voor niets dat zoveel klanten bij ons terugkomen!

Garanties op het schilderswerk

Wij hebben het certificaat van OnderhoudNL verkregen. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van deze brancheorganisatie. Wij werken bovendien volgens hun voorwaarden. Dat betekent onder meer dat u:

  • 2 jaar garantie krijgt op het buitenwerk, en
  • 4 jaar garantie op het binnenwerk

Meer informatie over onze algemene voorwaarden en de garantieregeling leest u op OnderhoudNL.

De extra stap: het hechte netwerk van vakbedrijven

Bij het opnemen van schilderswerk komen regelmatig werkzaamheden naar voren die vragen om een specialist. Zo kan het zijn dat wij op een lekkage stuiten, of dat we zien dat er tegels los zitten. In dat geval brengen wij alle werkzaamheden in kaart en nemen de uitvoering desgewenst op in de offerte. U hoeft niets te doen, wij putten uit ons uitgebreide netwerk van vakbedrijven en zorgen ervoor dat een loodgieter of tegelzetter wordt aangesloten. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Projecten

In de loop der jaren hebben wij al vele mooie projecten mogen doen. De mooiste hebben wij op een rijtje gezet. Omdat we er trots op zijn, en omdat we hopen dat ze u overtuigen van ons vakmanschap!

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.