Over De Vries Meesterschilders: professionele schilder in Hoorn en omstreken

Het is in 2004 opgericht door Michel de Vries. Als professionele schilder heeft hij zijn naam aan het bedrijf verbonden, zijn reputatie aan zijn kwaliteit. De Vries Meesterschilders rent nog ouderwets voor zijn klanten en zet graag dat stapje extra. Want wij zijn trots op het ambacht dat we uitoefenen.

4

Zoekt u een professionele schilder die:

  • Duurzaam vakmanschap aflevert,
  • Heldere afspraken maakt (en die ook nakomt), en
  • Na een jaar komt kijken of het werk er nog goed uit ziet?

Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Professionele schilder die vakmanschap garandeert

Het lijkt zo eenvoudig: een gevel schilderen, een kozijn in de verf zetten, of een muur sauzen. Toch horen we maar al te vaak verhalen van klanten die het schip zijn ingegaan met een schilder. Omdat het werk afgeraffeld werd, de verf begon te bladderen, of de kosten hoger uitvielen. Als u de moeite neemt om een schilder in te huren, dan wilt u ook dat het goed gebeurt, toch? Zodat u het werk niet al na een paar jaar opnieuw hoeft te laten doen. Of erger nog, broddelwerk moet laten herstellen.

Het schildersambacht is een vak. Een professionele schilder is uitgebreid geschoold in verfsystemen en technieken. In onderhoud en reparaties. En in klantcontact. Daar mag je wat van verwachten: het loont om een erkend schildersbedrijf in te huren. De Vries Meesterschilders is zo’n bedrijf.

Het is in 2004 opgericht door Michel de Vries. Als professionele schilder heeft hij zijn naam aan het bedrijf verbonden, zijn reputatie aan zijn kwaliteit. De Vries Meesterschilders rent nog ouderwets voor zijn klanten en zet graag dat stapje extra. Want wij zijn trots op het ambacht dat we uitoefenen.

Wij werken met meerdere gecertificeerde schilders. Dit maakt dat wij flexibel zijn en snel kunnen werken. Hieronder leest u er meer over

Daarnaast kunt u van ons op aan:

  • U ontvangt een goed onderbouwde offerte – u komt niet voor verrassingen te staan.
  • Wie uw project ook komt uitvoeren, wij zijn allemaal gekwalificeerde schilders.
  • Na een jaar komen we het werk inspecteren en, indien nodig, aanpassen.
  • U heeft 2 jaar garantie op buitenwerk, en 4 jaar op het binnenwerk.

Tevreden klanten

Op deze manier garanderen wij dat uw pand er weer lange tijd goed uitziet. En dat wordt gewaardeerd, want veel klanten komen bij ons terug. Regelmatig krijgen we complimenten over het gedane werk. En dat doet ons goed! Daarvoor zijn we schilder geworden: om in goed overleg, op een prettige manier, echt vakmanschap af te leveren.

Lees meer over ons Schilderswerk

Waarom wij ons gecertificeerde Meesterschilders mogen noemen: Nimeto en OnderhoudNL

Hoewel particulieren er waarschijnlijk nooit van gehoord hebben, biedt de opleiding Nimeto een kwaliteitsgarantie. Zowel ikzelf als mijn medewerkers hebben daar kleur- en verftechnieken geleerd, maar ook schildertechnieken voor binnen en buiten, wandbekleding en houtrotreparaties. Daarnaast hebben we de voor de bouw zo belangrijke VCA en BHV certificaten behaald. Door het behalen van dit diploma mogen wij ons Meesterschilders noemen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij OnderhoudNL. Deze brancheorganisatie, die voortkomt uit het vroegere AF en Fosag, inspecteert het werk van een Meesterschilder eens per drie jaar. Alleen als aan alle kwaliteitseisen is voldaan, kom je in aanmerking voor de certificatie. De Vries Meesterschilders heeft deze felbegeerde certificatie. Wij zijn dus een erkend schildersbedrijf en u kunt ervan op aan dat u met ons een professionele schilder inhuurt.

De samenwerking met de Heeren van Amsterdam

Afhankelijk van de grootte van het project, werkt De Vries Meesterschilders samen met de Heeren van Amsterdam. Door teams uit te wisselen, kunnen we snel schakelen en zijn wij flexibel. Net als wij, zijn alle medewerkers van de Heeren van Amsterdam Meesterschilders. Ook bij grote projecten kunt u dus rekenen op gegarandeerd meesterschap van een erkend schildersbedrijf.

Het logo van De Vries Meesterschilders

In vroeger tijden waren ridders in gevechten gewapend met een zwaard. Ter verdediging droegen zij een harnas en een schild. Het harnas maakte hen echter totaal onherkenbaar, en om in de strijd vriend van vijand te onderscheiden, werden de schilden voorzien van het wapen van de kasteelheer. Degene die de wapens op de schilden zette, heette, u raadt het al, de schilder.

Het logo van De Vries Meesterschilders hebben we hierop gebaseerd: het is een schild. Maar er is meer. Als professionele schilder zorgen wij ervoor dat uw woning of bedrijfspand goed onderhouden wordt, en daardoor langer meegaat. In feit beschermen wij uw pand dus, zoals de schilden van vroeger de ridders beschermden.

Het kroontje is overigens een knipoog naar ons Meesterschap: het vakmanschap vormt immers de kroon op ons werk!

Verder lezen en contact

Ben u op zoek naar een professionele schilder en wilt u weten wat De Vries Meesterschilders voor u kan betekenen? Lees dan meer over ons schilderswerk, of neem contact met ons op.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.