Offerte schilderwerk aanvragen

Dank u wel voor uw interesse in De Vries Meesterschilders uit Hoorn! Als u wilt dat uw schilderwerk, wandafwerking en houtrotreparaties gegarandeerd goed worden uitgevoerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een offerte schilderwerk aanvragen? Wij maken graag een afspraak om langs te komen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Waarom wij geen online offerte schildwerk afgeven: offerte schilderwerk is altijd maatwerk

Op veel websites kunt u precies aangeven wat u wilt laten schilderen. Per e-mail ontvangt u dan een offerte voor het schilderwerk. Dit lijkt gemakkelijk, maar vaak komt u voor nare verrassingen te staan: de offerte schilderwerk was wel correct, maar er bleek meerwerk nodig om hout te repareren, de wand bleek groter dan verwacht of er moest bij nader inzien een ander verfsysteem gebruikt worden. Hoe gemakkelijk het ook is om online een offerte op te vragen, het is bijna onmogelijk om een correcte prijsopgave te maken zonder eerst het schilderwerk te zien.

Want schilderwerk is altijd maatwerk. Daarom komen wij bij u langs om te inspecteren wat er precies moet gebeuren. We kijken naar het soort ondergrond dat geschilderd moet worden, de kwaliteit van het houtwerk en eventuele beschadigingen. Op basis daarvan maken wij een inschatting van al het werk dat nodig is om uw pand er weer mooi te laten uitzien. Dat is dus wel iets anders dan een offerte schilderwerk op alleen afmetingen en soort werkzaamheden! Dit betekent dat wij u niet online een offerte kunnen toesturen. Maar het betekent ook dat de offerte die u krijgt, volledig is. U komt later niet alsnog voor extra kosten te staan.

[foto Michel]

Offerte schilderwerk: heeft u eerst nog vragen?

We willen u alvast vertellen dat wij na een jaar ons werk komen inspecteren. Daarmee garanderen wij dat uw buitenwerk 2 jaar goed blijft. Op het binnenwerk geven we zelfs 4 jaar garantie! Wilt u meer informatie voordat u een offerte opvraagt? Bel ons gerust! Dat kan op telefoonnummer 0229 – 72 61 45 of 06 – 445 783 22. U kunt ook een e-mail sturen naar info@devriesmeesterschilders.nl.

Vrijblijvend een offerte schilderwerk opvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een offerteaanvraag is altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.