Monumentaal pand schilderen in Hoorn en omstreken

U kunt zich voorstellen dat een monumentaal pand schilderen tot onze droomklussen behoort. Het zijn projecten waar je je tanden inzet. Het schoonmaakwerk van buitengevels moet voorzichtig gebeuren; de restauratie van oude elementen behoeft een kundige hand. Net als de Meesterschilders van weleer, beheersen wij de vaardigheden om monumentale panden weer in oude glorie te herstellen. Eventuele houtrot of waterschade repareren wij. Schilderwerk en stucwerk wordt vernieuwd. Marmer wordt desgewenst vervangen door niet-van-echt te onderscheiden marmerimitaties. Om kort te gaan: voeg onze (gecertificeerde) vaardigheden toe aan onze passie voor historische gebouwen en laat ons uw monumentaal pand schilderen. Uw gebouw zal weer de pracht uitstralen van lang vervlogen tijden!

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.