Huis laten schilderen door De Vries Meesterschilders uit Hoorn

Twijfelt u tussen uw huis laten schilderen of het zelf doen? Wij raden u aan om het uit te besteden. En dat zeggen we niet alleen om dat wij het schilderwerk voor u kunnen doen! Lees maar eens mee.

Huis laten schilderen: sneller en veiliger dan wanneer u het zelf doet

We weten het: een huis laten schilderen is een investering. Maar wij geloven echt dat die investering het waard is. Stelt u zich namelijk eens voor hoeveel tijd u kwijt bent als u zelf uw woning schilderen gaat. U moet de verf kopen, de muren en het hout voorbereiden. U moet een stellage huren en opbouwen, of op een wiebelende ladder gaan staan. Zeker als u buitenwerk schildert, moet u goed oppassen dat er geen ongelukken gebeuren.

Maar er is meer: weet u wat gebeurt er als u onvolkomenheden in de ondergrond niet goed repareert? Juist, het eindresultaat ziet er niet mooi uit, en als het om buitenwerk gaat, riskeert u zelfs schade. In het ergste geval moet al het werk over. Bent u nog meer tijd kwijt, en nog meer kosten.

Laat daarom eens per 5 jaar uw woning schilderen. U bespaart uzelf een hoop frustratie en het eindresultaat is gegarandeerd goed!

Ga voor kwaliteit: laat uw woning schilderen door De Vries Meesterschilders

De naam zegt het al: De Vries heeft Meesterschilders in dienst. Dit zijn mannen die met succes de Nimeto opleiding hebben afgerond. Zij hebben zich bekwaamd in schildertechnieken, houtrotreparaties en wandbekleding. Zij komen langs, inspecteren het schilderwerk, de ondergrond én de omgeving, en komen zo tot een gedegen advies over het onderhoud dat nodig is.

Onze Meesterschilders zijn bovendien gecertificeerd door OnderhoudNL. Bij deze brancheorganisatie mogen alleen Meesterschilders zich aansluiten, mits zij voldoen aan de kwaliteitseisen die OnderhoudNL heeft gesteld. De certificering is dus verder bewijs dat wij zorgen voor gegarandeerd meesterschap!

Wij garanderen duurzame kwaliteit: na een jaar komen wij het schilderwerk inspecteren en eventueel bijwerken. U krijgt 4 jaar garantie op het binnenwerk; 2 jaar op het schilderwerk buiten.

Wilt u uw huis laten schilderen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.