Bedrijf schilderen in Hoorn en omstreken

Klanten die onder stellages moeten doorkruipen, vergaderingen die verstoord worden door gesleep met ladders, of hartje winter werken met het raam open vanwege onderhoudswerkzaamheden. Het zijn zo wat frustraties die bedrijfseigenaren te verduren hebben als het schilderwerk aan vervanging toe is. Dan maar geen onderhoud plegen? Welnee, vraag De Vries Meesterschilders uit Hoorn om mee te denken!

Laat uw bedrijf schilderen door De Vries Meesterschilders: u ervaart geen overlast

Wij zijn flexibel. Dat betekent dat wij kunnen werken op momenten dat het rustig is in uw winkel of bedrijf. Leg uw agenda naast de onze en wij plannen de werkzaamheden rond uw openingstijden of kantoorbezetting. Dat betekent dat wij soms na sluitingstijd werken. Of dat wij grote werkzaamheden doen als het rustig is. Op maandagochtend bijvoorbeeld, als de winkel dicht is. Of wanneer veel medewerkers op pad zijn. Wij zorgen voor een grote bezetting als dat kan, zodat in korte tijd veel werk verzet kan worden. Op deze manier ervaart u geen, of minimale overlast, en ziet uw pand er in de korte keren weer uit zoals het hoort: als een visitekaartje voor uw onderneming.

Samen gaan we verder onder één naam, Heer en Meester!

Na 15 jaar samenwerken bundelen De Vries Meesterschilders en de Heeren van Amsterdam de krachten. De naam is niet alleen een samensmelting van onze voormalige bedrijfsnamen, het symboliseert hetgeen waar we voor staan: passie voor het vakmanschap en streven naar het allerbeste.

Vanuit de wens om te groeien gaan De Vries Meesterschilders en De Heeren van Amsterdam samen verder onder de naam Heer & Meester.